Frågor och svar

Vi vill ha feedback

Vår ambition är att Jokersystemet ska ge den bästa möjliga upplevelsen i alla tillgängliga plattformar. Därför är vi lyhörda och intresserade av att få reda på vilka eventuella fel och brister du upplever med Jokersystemet. Vad fungerar inte? Vad kan vi förbättra? Vad gör vi bra? All feedback är välkommen.

Har du några frågor, synpunkter eller idéer som kan förbättra upplevelsen? Tveka inte att låta oss höra dem. Maila oss på support@jokersystemet.se. Allt eftersom vi får in frågor och synpunkter som vi anser berör flera användare kommer vi att publicera dem med svar här.

Det händer inget när jag klickar på hästar för att välja dem

Ett fåtal användare som har en dator med kombinerad touch-skärm och mus/tangentbord kan ibland inte interagera med gränssnittet, exempelvis välja hästar. Detta uppstår lite slumpvis och vi har inte lyckats finna orsaken. Vi har fått indikationer på att datorn har gått på högvarv med fläkten rusandes då det inte fungerar. För de allra flesta har det löst sig genom att testa en annan webbläsare. De webbläsare som vi rekommenderar är i första hand Chrome och Firefox.