Frågor och svar

Vi vill ha feedback

Vår ambition är att Jokersystemet ska ge den bästa möjliga upplevelsen i alla tillgängliga plattformar. Därför är vi lyhörda och intresserade av att få reda på vilka eventuella fel och brister du upplever med Jokersystemet. Vad fungerar inte? Vad kan vi förbättra? Vad gör vi bra? All feedback är välkommen.

Har du några frågor, synpunkter eller idéer som kan förbättra upplevelsen? Tveka inte att låta oss höra dem. Maila oss på support@jokersystemet.se. Allt eftersom vi får in frågor och synpunkter som vi anser berör flera användare kommer vi att publicera dem med svar här.

Hur använder jag Jokersystemet till att spela på "ATG Tillsammans"?

På ATG Tillsammans måste du först och främst välja "Ladda upp fil" istället för det förvalda "Fyll i kupong" när du aktiverar din omgång. När du sedan ska lämna in ditt system från Joker trycker du på "Spela", följt av "Via V75 Tillsammans". Du länkas nu till V75 Tillsammans där du blir ombedd att välja lag som spelet ska lämnas in för. Därefter följer du instruktionerna från ATG.

För att visa dina lagkamrater hur systemet är uppbyggt, samt för att de ska ha möjlighet att följa systemet lopp för lopp, rekommenderar vi dig att kopiera in länken från ”Dela ditt spel” - som du hittar via menyn om du klickar på ditt systemnamn. När dina lagkamrater öppnar länken kan de trycka på ”Översikt” för att se hur systemet är uppbyggt, samt ”Visa resultat” för att följa systemet lopp för lopp.