Om Joker

Samtliga streckspel

Jokersystemet är ett webbaserat verktyg som är det i särklass mest omfattande och bästa verktyg som finns på marknaden för reducering av travspel. Det omfattar samtliga streckspel (V75, V86, GS75, V65, V64, V5, V4, V3, DD, LD och Trio) och du ges en rad olika möjligheter att reducera ditt system på det sätt som passar just dig bäst.  Läs om hästarnas senaste prestationer. Erhåll den senaste spelinformationen från ATG. Bedöm hästarnas individuella chanser. Rangordna och reducera.

Jokersystemet är till för både små- och storspelare. Skillnaden att spela Joker gentemot ett "vanligt system" är att du inte betalar lika mycket för alla hästar på ditt system. De hästar du tror mycket på betalar du mer för än de hästar du tror mindre på. Genom att vinkla systemet på detta sätt får du för samma insats med betydligt fler hästar på ditt system järmfört med om du spelar matematiskt.

Ökade vinstchanser

Hur många gånger har det inte hänt att en häst som du tror mycket på vinner ett lopp som du garderat ordentligt? När det händer på ett matematiskt system sjunker det i värde, medan du på ett Jokersystem ges större chans att vinna. Ju bättre du rankar hästarna desto starkare blir ditt Jokersystem.

I det långa loppet ger Jokersystemet dig större chanser att vinna - det är ingen slump att en stor andel av de miljonvinster som delats ut de senaste åren har spelats med Jokersystemet.

Enkelt och tillgängligt

Använd Jokersystemet när du vill, var du vill. Vi finns på alla plattformar; PC, Mac, iPad och i mobilen. Du kan exempelvis påbörja ditt system i din iPad när du sitter på bussen eller tåget och fortsätta hemma på din Mac eller PC. .

Har du aldrig tidigare spelat reducerade system och är rädd för att det är komplicerat? Lugn...Jokersystemet är enkelt att använda och har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support.